Språk
linen is our tradition and future

About us

Aksjeselskapet "Siūlas" ble grunnlagt i 1928 og har vært i tekstilbransjen siden. "Siūlas" er det eldste linfabrikken i Litauen. Ligger helt nord i Litauen, vakker Astravas ligger utenfor Biržai, og er en av de største virksomhetene i regionen: selskapet har for tiden nesten 400 ansatte.
Navnet på selskapet er avledet av et litauisk ord "siūlas", som betyr en tråd som perfekt beskriver vårt firma, ettersom vi jobber med tråder, spesielt lintråder, hver dag.
“Siūlas” har holdt på med lin siden starten. Helt i begynnelsen laget vi linetau, vesker, tekniske stoffer. I årevis har vi utvidet vårt produksjonsutvalg, og i dag kan vi tilby deg tusenvis av stoffdesign, garn, blonder, samt et bredt utvalg av ferdige varer som duker, sengetøy, kjøkkenhåndklær, linplagg og tilbehør, lin gardiner, osv.
Vi er kjent for å bruke spesielle teknikker for å lage produkter av høyeste kvalitet. Produksjonsprosessen består av seks hovedfaser: garnspinning, farging, veving, design, etterbehandling og sying. Når vi har gjennomført alle disse trinnene i vår fabrikk da kan vi kontrollere kvaliteten på produktene våre for å unngå feil.
Produksjonen vår selges til kunder fra mer enn 65 land over hele verden, med de største markedene våre i USA, Japan, Belgia, Frankrike, Tyskland, Skandinaviske land, Storbritannia osv. Siden 2001 deltok vi i Premiere Vision i Paris, Frankrike . AB “Siulas” er medlem av The European Confederation of Flax and Hemp (CELC).
Hvis du har en spesifikk ide - kontakt oss, vi er mer enn villige til å samarbeide. Sammen kan vi lage varer i forskjellige design, farger og mønstre. Våre designere er alltid klare til å vurdere dine behov, samt gi anbefalinger.
Vi håper at det å oppdage lin vil være en fantastisk opplevelse for deg, like mye som det er for oss.
Astravas gata. 17
Birzai
Litauen
tel. +370 450 31389 
menu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram